8. června 2014

JAHODOVO-KOKOSOVÁ KAŠE


Ingredience:
-    50 g ovesných vloček
-    200-300 ml kokosového mléka
-    čerstvé jahody
-    strouhaný kokos
-    rýžový sirup
Postup:

Ovesné vločky dáme vařit společně s kokosovým mlékem a špetkou soli.  Ke konci vaření přidáme strouhaný kokos, nakrájené jahody a dobře promícháme a chvíli ještě vaříme. Hotovu kaši ozdobíme jahodami, strouhaným kokosem a dosladíme rýžovým sirupem a můžeme servírovat.

Dobrou chuť 

  Rachel

2 komentáře:

  1. Úplně stejnou snídani teď mám každý den a nemůžu se jí nabažit (akorát místo ovesných vloček, používám rýžové) - dokonalost sama :)

    Bára

    OdpovědětVymazat
  2. Báro máš pravdu kaše z rýžových vloček je moc fajn. ;-) Mám jí ráda jelikož má nasládlou chuť a je bez lepku :-)

    Rachel

    OdpovědětVymazat