Zdravé veganské recepty
Pages - Menu
Snídaně
Hlavní jídla
Deserty
Nápoje
Ostatní
Tipy na nákup
Články
Pomocníci do kuchyně
Veganství
22. března 2014
ŠPALDOVÁ KAŠE S DATLOVÝM KARAMELEM
Ingredience:
-
40 g špaldového kernotto
-
4 datle
-
50 ml kokosového mléka
-
špetka soli
Na ozdobu:
-
nasekané mandle
-
nesířené meruňky
-
jakonový sirup
-
kokosové mléko
Postup:
Datle zalijeme vroucí vodou (50 ml) a necháme hodinu namáčet. Špaldové kernotto uvaříme dle návodu. Poté v mixéru rozmixujeme datle i s vodou ve které se datle luhovaly. Dále přidáme kernotto, kokosové mléko, špetku soli a mixujte do hladkého krému.
Dobrou chuť
Rachel
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat