Ingredience:
- 50 g ovesných vloček
- 200-300 ml kokosového mléka
- čerstvé jahody
- strouhaný kokos
- rýžový sirup
Postup:
Ovesné vločky dáme vařit společně s kokosovým mlékem a
špetkou soli. Ke konci vaření přidáme
strouhaný kokos, nakrájené jahody a dobře promícháme a chvíli ještě vaříme.
Hotovu kaši ozdobíme jahodami, strouhaným kokosem a dosladíme rýžovým sirupem a
můžeme servírovat.
Dobrou chuť
Rachel
Úplně stejnou snídani teď mám každý den a nemůžu se jí nabažit (akorát místo ovesných vloček, používám rýžové) - dokonalost sama :)
OdpovědětVymazatBára
Báro máš pravdu kaše z rýžových vloček je moc fajn. ;-) Mám jí ráda jelikož má nasládlou chuť a je bez lepku :-)
OdpovědětVymazatRachel