21. ledna 2014

Jáhly s Jidášovým uchem a cizrnou


Ingredience:
Jáhly s Jidášovým uchem a cizrnou
  • jáhly
  • jidášovo ucho
  • cizrna
  • loupané rajčata
  • oregáno,tymián
  • sůl,pepř
  • mungo klíčky
  • řeřicha
  • růžičková kapusta
  • čerstvý kopr
Postup: 
Jáhly uvaříme společně s Jidášovým uchem cca 20 min. Do uvařené cizrny přidáme loupaná rajčata a koření (oregano, rozmarýn, pepř, sůl) Vaříme, dokud se směs neprohřeje. Servírujeme s mungo výhonky, řeřichou a napařenou kapustou. Jáhly posypeme čerstvém koprem.

Tip: K přípravě kaší se hodí  tzn. „sladké jáhly“ jsou menší a lépe se
Jáhly s Jidášovým uchem a cizrnou
hodí do sladkých desertů.


Dobrou chuť
Rachel







    Žádné komentáře:

    Okomentovat