24. března 2014

FIKOVO-VANILKOVÁ KAŠE S BAKLAVA TOPPINGEM





Ingredience:
  
-    vločky    
-    zelený kardamon
-    vanilkový extrakt
-    sojové mléko

Baklava topping:   
 
-    nasekané pistácie  
-    javorový sirup      
-    špetka skořice
-    sušené fíky     


 Postup:

Do hrnce dáme sojové mléko, vločky, špetku soli a pravé vanilky a kardamonu, vaříme přibližně 10 minut, dokud kaše nezhoustne. Hotovou kaší ozdobíme teplým Baklava toppingem, který si připravíme následovně. Na 
středně rozehřátou pánvi dáme javorový sirup, špetku skořice, nasekané pistácie a fíky. A za stálého míchání vaříme, dokud směs není lehce zkaramelizovaná. 














Dobrou chuť 
  Rachel







Žádné komentáře:

Okomentovat