Kuličky:
-
100
g pohanky
-
1
PL rýžové krupičky
- sůl
-
náplň: marinované či uzené tofu
-
na
posypání gomasio
Omáčka:
-
20
g červené čočky
-
20
g žluté čočky
-
2
plátky červené cibule
-
garam
masala
-
bobkový
list, nové koření
-
sůl
-
tamari
-
kajenský
pepř
Obloha:
-
kysané
zelí posypané opraženým slunečnicovým semínkem
-
polníček
Postup:
1. Pohanku namočíme přes noc. Poté ji v trošce vody rozmixujeme, přidáme, rýžovou krupičku, sůl. Vaříme v hrnci za stálého míchání do zhoustnutí. ( 3-5 min.) Těsto necháme zchladnout a tvoříme kuličky plněné nakrájeným tofu. Před podáváním kuličky na 10 min. napaříme.
2.
Omáčka: Do hrnce dáme čočku, přidáme
ostatní ingredience a vaříme doměkka ( 20min.)
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Rachel
Žádné komentáře:
Okomentovat