12. března 2014

INDICKÝ TEMPEH A SALÁT S UME ZÁLIVKOU

Indický tempeh a salát s ume zálivkou

Ingredience:
-    čerstvý tempeh
-    zeleninový vývar
-    červené fazole, uvařené
-    loupané rajčata
-    tamari
-    sůl
-    pepř
-    směs indického koření
-    čerstvá chilli paprička
-    umeocet
-    citronová šťáva
-    okurek
-    rajčata
Postup:

 Den předem uvaříme tempeh v zeleninovém vývaru. Vaříme 20 minut. Uvařený tempeh nakrájíme na kostky a smícháme s tamari a indickým kořením a nakrájenou chilli papričkou. Necháme marinovat přes noc. Smícháme marinovaný tempeh, uvařené fazole a loupané rajčata, pepř sůl a v hrnci dusíme 15 minut. Mezitím si připravíme salát, nastrouháme okurku, nakrájíme rajčata a přidáme umeocet a citronovou šťávu. 

Dobrou chuť
Rachel



Žádné komentáře:

Okomentovat