![]() |
| Indický tempeh a salát s ume zálivkou |
Ingredience:
- zeleninový vývar
- červené fazole, uvařené
- loupané rajčata
- tamari
- sůl
- pepř
- směs indického koření
- čerstvá chilli paprička
- umeocet
- citronová šťáva
- okurek
- rajčata
Postup:
Den předem uvaříme tempeh v zeleninovém
vývaru. Vaříme 20 minut. Uvařený tempeh nakrájíme na kostky a smícháme
s tamari a indickým kořením a nakrájenou chilli papričkou. Necháme
marinovat přes noc. Smícháme marinovaný tempeh, uvařené fazole a loupané rajčata,
pepř sůl a v hrnci dusíme 15 minut. Mezitím si připravíme salát,
nastrouháme okurku, nakrájíme rajčata a přidáme umeocet a citronovou šťávu.
Dobrou chuť
Rachel

Žádné komentáře:
Okomentovat