3. března 2014

Plněné Cannelloni s rajčatovou omáčkou posypané "parmazánem"



Ingredience:
 na 1 porci
-    6 ks těstovnin Cannelloni

Náplň
-    75 g velkých bílých ( máslových ) fazolí, doporučuji použít tyto jsou jemné a lahodné
-    75 g batátů
-    sůl, pepř
-    hrst čerstvého špenátu

Omáčka
-    rajčatové pyré
-    skořice, nové koření bobkový list
-    zeleninový vývar

"Parmazán"
-     kešu oříšky
-    lahůdkové droždí
-    sůl


Postup: 
Předem si uvaříme fazole a batáty. Poté je rozmixujeme se solí, pepřem. Do směsi přidáme špenátové listy a zamícháme. Cannelloni lehce předvaříme a naplníme hotovou směsí. Dále si připravíme rajčatovou omáčku. Do rendlíku dáme pyré, trošku zeleninového vývaru, sůl a koření a pár minut podusíme. Pokud máme kvalitní rajčata nemusíme přidávat sladidlo. Cannelloni dáme do pekáčku, zalijeme omáčkou a pečeme na 180 °C cca 20 min. Na závěr posypeme "parmazánem" a pečeme ještě pár minut. Ná závěr talíř ozdobíme pikantní omáčkou Really.


Dobrou chuť 

  Rachel

Žádné komentáře:

Okomentovat