- 6 ks těstovnin Cannelloni
Náplň
- 75 g velkých bílých ( máslových )
fazolí, doporučuji použít tyto jsou jemné a lahodné
- 75 g batátů
- sůl, pepř
- hrst čerstvého špenátu
Omáčka
- rajčatové pyré
- skořice, nové koření bobkový list
- zeleninový vývar
"Parmazán"
- kešu oříšky
- lahůdkové droždí
- sůl
Postup:
Předem si uvaříme fazole a
batáty. Poté je rozmixujeme se solí, pepřem. Do směsi přidáme špenátové listy a
zamícháme. Cannelloni lehce předvaříme a naplníme hotovou směsí. Dále si
připravíme rajčatovou omáčku. Do rendlíku dáme pyré, trošku zeleninového
vývaru, sůl a koření a pár minut podusíme. Pokud máme kvalitní rajčata nemusíme
přidávat sladidlo. Cannelloni dáme do pekáčku, zalijeme omáčkou a pečeme na 180
°C cca 20 min. Na závěr posypeme "parmazánem" a pečeme ještě pár minut. Ná závěr talíř ozdobíme pikantní omáčkou Really.
Dobrou chuť
Rachel
Žádné komentáře:
Okomentovat