Ingredience:
1 porce
- 40
g zelené čočky
- bobkový
list
- nové
koření
- sůl
- umeocet
- uzené
tofu, nakrájené na kostičky
- červená
cibule, nakrájená na menší kousky
- sherry
rajčata
- sterilované
beraní rohy
Postup:
Čočku namočíme ve vodě nejlépe přes noc, poté ji vaříme s kořením
přibližně 20 min. do měkka. Ke konci přidáme umeocet a špetku soli. Nakrájené
uzené tofu a cibulku v misce smícháme s troškou oleje, přidáme špetku
soli. Pečeme v troubě na alobalu dozlatova. Asi v polovině pečení
přidáme k tofu sherry rajčata, které opepříme a osolíme.
Podáváme s beraními rohy.
Podáváme s beraními rohy.
Dobrou chuť
Rachel
Žádné komentáře:
Okomentovat