6. dubna 2014

ČOČKA NA KYSELO A PEČENÉ UZENÉ TOFU S CIBULKOU



Ingredience:
1 porce
-    40 g zelené čočky
-    bobkový list
-    nové koření
-    sůl
-    umeocet
-    uzené tofu, nakrájené na kostičky
-    červená cibule, nakrájená na menší kousky
-    sherry rajčata
-    sterilované beraní rohy
Postup:
Čočku namočíme ve vodě nejlépe přes noc, poté ji vaříme s kořením přibližně 20 min. do měkka. Ke konci přidáme umeocet a špetku soli. Nakrájené uzené tofu a cibulku v misce smícháme s troškou oleje, přidáme špetku soli. Pečeme v troubě na alobalu dozlatova. Asi v polovině pečení přidáme k tofu sherry rajčata, které opepříme a osolíme.
Podáváme s beraními rohy.

Čočka na kyselo a pečené uzené tofu s cibulkou

Dobrou chuť 
  Rachel



Žádné komentáře:

Okomentovat