-
100
g mandlové mouky
-
100
g rýžové krupičky
-
2
lžičky sody
-
špetka
pravé vanilky
-
špetka
soli
-
1
dl javorového sirupu
-
bio
citronová kůra (výborná je od Lifefoodu )
-
50
g hořké čokolády
-
60
g mraženého lesního ovoce
-
50
ml olej
-
100-200
ml mandlového mléka, dle potřeby
-
1
PL Lněné semínko (rozmixované a namočené 30 min. ve vodě)
Drobenka:
-
rýžová mouka
-
rýžový sirup
-
kokosový
olej
Nejprve rozmixujeme lněné semínko a přidáme trošku vody a necháme 30 min. odstát. V míse smícháme sypké ingredience a poté přidáme tekuté ( včetně rozmixovaného lněného semínka) Za pomocí šlehače dobře promícháme.
Troubu
předehřejte na 180 °C. Do formy na muffiny vložíme papírové košíčky. Košíčky
naplníme do 1/2 těstem, poté přidáme čokoládu a naplníme těstem. Košíček
ozdobíme lesním ovocem a posypeme drobenkou. Pečeme 15 min. do zlatava.
Dobrou chuť
Rachel
Žádné komentáře:
Okomentovat